Vi välkomnar Monitor in i Vellox

Som ERP är Monitor ett känt begrepp för företag inom tillverkningsindustrin. Systemet har sitt ursprung i Huddiksvall och det är där huvudkontoret och utvecklingen sker. Vi känner igen många av företagen som använder Monitor såsom Elbjörn, Koeningsegg Monark m fl. Är man ishockeyintresserad känner man till att tidigare Gavlerinken och Läkerol Arena numera är döpt till Monitor Arena efter Brynäs huvudsponsor sedan 2019.

Under våren har vi integrerat Vellox till Monitor G5 och startat igång vår första kund. Beslutet att integrera Monitor ligger helt i linje med att vi med Vellox vänder oss till tillverkande företag, och Monitor har som alla andra system ett behov av dataanalys och visualisering utanför systemet. Med hjälp av Vellox kan nu Monitoranvändare få avancerat stöd för att analysera och visualisera i både Excel och Power BI.

Monitor är det 10:e affärssystemet som nu har kopplingar till Vellox och integrationsprocessen har som vanligt varit relativt krävande vilket gör att det känns extra bra att nu vara igenom, säger Anders Grandt och fortsätter, -Nu när kopplingen äntligen är på plats kan vi välkomna fler företag med Monitor.