Frågor om Vellox

Så, vad är Vellox egentligen?
Här har vi samlat svar på vanliga frågor.

Vad är Vellox?

Vellox är en molnlösning (SaaS) som ger dig möjlighet att analysera och visualisera intern och extern data i Excel eller Power BI. Genom vår plattform, kunskap och våra erfarenheter ger vi dig nya insikter och möjligheter att analysera din verksamhet på riktigt djup nivå.

 

Vi hjälper dig se det du inte visste att du behövde veta.

 

Ständig utveckling

I Vellox har vi koncentrerat de bästa sätten att analysera data på. Vi ”knådar” data på nya sätt och utvecklar nya metoder och funktioner kontinuerligt. För dig som kund innebär det att du med Vellox får en BI-lösning som hela tiden blir smartare.

Vi jobbar med teknik från Microsoft med begrepp som SQL Data Warehouse, Analysis Services och Power BI. Dessa tekniker förbättras i en rasande takt och gör att Vellox kan ligga långt fram i utvecklingen, samtidigt som produkten i sig är framtidssäker.

När behöver jag Vellox?

Företag som idag använder Vellox har förhållandevis många transaktioner. Det kan t ex vara många artiklar eller många kunder som gör det svårt och tidskrävande att få till en bra rapportering av företagets verksamhet.

Vanligtvis startar behovet av en BI-lösning för denna typen av företag vid en omsättning på 10 Mkr. Vi diskuterar gärna era behov oavsett företag så tveka inte att ta kontakt med oss!

Hur kommer man igång?

Att Vellox är integrerat med 9 av de vanligaste affärssystemen gör att du kan komma igång på bara några veckor.

Läs mer om vår modell under Kom igång » och Färdiga integrationer.

Hur lång tid tar en integration?

En integration inklusive presentation av lösning och utbildning tar 1 vecka från det att kommunikationen är på plats.

Läs mer under Kom igång »

Kan vi använda Vellox till en grupp av företag?

Vellox kan hjälpa er att knyta samman flera företag på det sätt som ni önskar. Vellox går att anpassa i en aggregerad vy med den data som är intressant att se gemensamt eller i delar.

Våra företag har olika ERP-system, kan Vellox hjälpa oss?

Om ni är en grupp av företag med olika affärssystem och har ett behov av att se er data samlat, då är Vellox lösningen. Med hjälp av Vellox kan man skapa aggregerade vyer och jämföra bolagens data utan att behöva standardisera affärssystemen inom företagsgruppen.

Vad kostar Vellox?

Vellox finns i fyra olika moduler (Sälj, Inköp, Lager och Ekonomi) och tre olika nivåer (Bas, Plus och Max).

 

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt abonnemang.

Vilka är våra kunder?

Vellox används i huvudsak av företag i Scandinavien och i många fall har de dotterbolag i andra länder. Kunderna är grossister, e-handlare, butiker och tillverkare i en mängd olika branscher såsom kontorsvaror, kläder, sport, belysning, kem, förpackningar, metall, båtdelar, bygg, färg, mat, städ, träningsredskap m fl. Gemensamt för företagen är att de har någon form av varulager och man sköter frakter både internt och/eller med externt fraktbolag. De minsta företagen omsätter knappa 10 Mkr och de största 1,5 Mdkr.

Låter det intressant?

Boka demo


Kontakta oss

ROBERT STENVALL
Säljer, utvecklar & utbildar
robert.stenvall@develox.se
+46722254018