Vellox för er som Företagsgrupp

Är ni en företagsgrupp? Vellox används idag av flera grupper av företag. I Vellox finns möjlighet att knyta samman flera företag oavsett om ni har samma affärssystem eller inte, för att få en samlad och övergripande bild.

 

Analysera

En viktig del i en företagsgrupp är att säkerställa gruppens konkurrens och förhandla villkor med olika leverantörer. Dom inköp som gruppen gör behöver samlas in från medlemmar för att veta var kraften ska läggas i leverantörsförhandlingar, kampanjer eller sortimentsplanering. Detta är i många fall både tidskrävande och komplicerat då många personer är inblandade. Analyser behöver göras på artiklar, leverantörer eller sortiment och komplexiteten gör att många analyser uteblir. Med Vellox kan du knyta ihop data från medlemmar och få en övergripande såväl som detaljerad bild på gruppens data, oavsett vilket eller vilka system gruppens medlemmar använder.

 

Utveckla och visualisera

Genom att dela väl valda nycketal med hjälp av dashboards kan gruppens medlemmar förstå och se potentialer och därmed utveckla sina respektive verksamheter. Snittordervärden i butik eller webbutik, kampanjer, omsättning/månad eller leverantörsutfall är några exempel på gemensam data som på olika sätt kan visualiseras för medlemmarna.

Läs mer om Business IntelligenceVellox eller funktioner och paket.

Vill du veta mer om Vellox?

Jag vill bli kontaktad


Kontakta oss

ROBERT STENVALL
Säljer, utvecklar & utbildar
robert.stenvall@develox.se
+46722254018