Om Develox

Develox vars namn har sitt ursprung i engelskans ”develop”, utvecklar kundföretag med hjälp av Business Intelligence (BI).

Företaget startades 2016 i Jönköping. Det fanns då och finns fortfarande, många små och medelstora företag som inte känner till möjligheterna eller för den delen utmaningarna med Business Intelligence.

Ett väl utvecklat BI-stöd har en central roll i ett företags utveckling. Att utveckla ett BI-stöd kräver dock mycket tid från många delar av företaget vilket begränsar möjligheterna att nå dit man vill eller behöver. Att utveckla är också resurskrävande och oavsett om du bygger en enklare eller mer omfattande lösning kommer du alltid behöver mer funktionalitet. Med ett BI-stöd kommer du se saker som du inte sett tidigare och eftersom att din omvärld ständigt förändras kommer ständigt nya frågor som behöver svar. Develox idé är att hjälpa företag att utvecklas genom ett kompetent BI-verktyg som hela tiden blir smartare – Vellox.

 

Vellox används idag av företag i Sverige, Norge och Danmark. Kunderna är grossister, butiker och tillverkare i en mängd olika branscher såsom kontorsvaror, kläder, sport, belysning, kem, förpackningar, metall, båtdelar, bygg, färg, mat, städ, träningsredskap m fl.

Vill du komma igång med BI?

Boka demo


Kontakta oss

ROBERT STENVALL
Säljer, utvecklar & utbildar
robert.stenvall@develox.se
+46722254018