Develox söker återförsäljare till Vellox

Develox AB utvecklar Vellox – en molntjänst (Saas) som hjälper företag att analysera och visualisera sin data. Även om tjänsten utvecklas med nya funktioner varje dag, och på det sättet aldrig blir ”färdig”, är Vellox sedan en tid tillbaka redo att möta fler användare. Vi söker därför fler samarbetspartners som vill addera Vellox till produktportföljen.

Vellox vänder sig till små och medelstora företag inom handel och industri och eftersom att Vellox är integrerat med flertalet av de system som målgruppen använder är du snabbt i gång med analys och visualisering. Nyckelfaktorer som kort startsträcka i kombination med den kunskap, erfarenhet och funktionalitet som finns inbyggd, skapar winwin för dig och dina kunder.

Eftersom att Vellox tydligt hjälper företag att utvecklas genom avancerade rapporter, analyser och visualiseringar är det en fördel om du som samarbetspartner har en förankring i din kunds centrala frågeställningar. Dina kundkontakter kan vara ekonomichefer, VD, säljchefer eller logistikchefer och vi tror att företag som erbjuder driftslösningar, är affärssystemskonsulter eller liknande kan dra fördelar av att komplettera sitt erbjudande med Vellox till sina kunder.

Är du eller någon du känner intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss!