Business Central och Vellox – en bra kombination.

Det heter Microsoft Dynamics 365 Business Central men kallas oftast BC, eller BC Cloud när man talar om den webbaserade tjänsten. Det är den senare som just nu sveper fram i en rasande fart och får många nya användare. Inledningsvis var det de mindre företagen som valde BC Cloud, numera ser vi allt större företag som väljer den molnbaserade lösningen. Företagen är ofta verksamma som grossister eller e-handlare och ibland med butiker.

Att för två år sedan, integrera hela Vellox till BC Cloud, var ett strategiskt viktigt beslut för Develox AB. Allt fler nya och gamla kunder använder BC och BC Cloud, som tillsammans med Pyramid, är den vanligaste kopplingen för Vellox.

-BC är ett mycket kompetent system med mycket data. Velloxanvändare får direkt mycket att analysera och visualisera. Därför det är alltid roligt att få nya användare med det systemet, säger Anders Grandt, utvecklare på Develox AB. -Många av våra BC-kunder kommer in via vårt samarbete med Brightcom, vilket gör det lite extra roligt.

Vill du veta mer?

Om du har Business Central eller Business Central Cloud som affärssystem är det enkelt att komma igång med Vellox. När du väl bestämt dig är leveranstiden bara ett par dagar innan du har Vellox kraftfulla Power BI-portal framför ögonen. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår integration eller om Vellox.

Gör BI-guiden